Image Image Image Image Image Image Image Image Image

07 jún

By

No Comments

Balerina konty

2014.06.07. | By | No Comments

Balerina konty vagy balett konty elkészítése

A feladat sokszor okoz fejtörést, pedig nem ördöngősség. Jó ha van egy felnőtt, vagy egy barátnő aki segít ebben, de egyedül is kivitelezhető. Az elkészítéshez szükség lesz hajgumira, hajhálóra, hajtűre és hullámcsatra, a fixáláshoz pedig némi hajlakkra. A következőkben megmutatjuk, hogyan lehet helyesen elkészíteni a tökéletes balett kontyot. Először “balerina konty hosszú hajra” látható, majd a további variációk…

Persze nem mindenkinek van hosszú hajzuhataga, ezért ne feledkezzünk meg a többiekről sem. Az alábbi videó egy jó útmutató azok számára, akinek vállig, vagy az állukig ér a hajuk. Balett konty rövid hajra:

Azok kedvéért akik nem szeretnék ide-oda tekerni a videót, alább csatoltunk néhány képet, mely segítséget nyújthat a konty elkészítéséhez.

A balerina konty elkészítése
A balerina konty elkészítése

Variációk egy témára, további balerina kontyok

Kinek mi  az egyszerűbb? Ízlés és megszokás dolga. Ezért mutatunk egy olyan lehetőséget, ami másképp közelíti meg a dolgot, de az eredmény még így is hivatalos.

Gyermekbalett tábor

 

Mutatunk egy másik alternatívát is a balerina kontyra, amit az angol szakzsargon “hajas babának” hív. Ebben az esetben két kisebb kontyról beszélünk, ami hosszú, dús haj esetén igazán praktikus és nem utolsó sorban nagyon aranyos megoldás is. Pont mint a mi kis Petit Ballerinánknak. ?

Nem hivatalos, de szintén praktikus és szép változata a balerina kontynak a fonott konty. A következő videó egy gyönyörű hajú kislányon mutatja be, hogyan lehet ezt az alternatívát gyorsan és szépen kivitelezni.

 

Kedvet kaptál a gyermek baletthoz? Gyere el hozzánk órára!
További hasznos tudnivalók az órai viseletről itt, a gyermek balettről pedig itt érthetőek el.
Kérdésed van? Tedd fel nyugodtan!

A Petit Ballet Studio ajánlásával.

Submit a Comment

Petit Ballet Studio Balett gyermekeknek Tetszett? Kipróbálnátok? Gyertek! :)
Jelentkezzetek Szeptembertől induló tanfolyamainkra vagy csak mondd el, hogy tetszik amit látsz! Írj nekünk itt!
Küldés