Image Image Image Image Image Image Image Image Image

26 aug

By

ÚJ ÉVAD, ÚJ TANÁROK, ÚJ KURZUSOK

augusztus 26, 2014 | By |

Szeretettel köszöntök Mindenkit a 2017/2018-as tanév megnyitása alkalmából. Az idei év sem szűkölködik átalakulásokban. Stúdiónk szépen bizonyít; szép, családias, ugyanakkor professzionális környezetben várjuk továbbra is a balett szerelmeseit.

A 2017.szeptember 11-i héten kezdjük a szakmai munkát a 1221 Kiránduló utca 103. szám alatt található Petit Ballet Studioban, ahol két éve nyitotta meg kapuit a Petit Ballet Academy.

Törökbálinton továbbra is jelen vagyunk: újabb kezdő csoport költözik a Munkácsy Mihály Művelődési Ház falai közé, haladó csoportunk pedig szépen gyarapodik, a szokákos óraszámban folytatjuk a megkezdett munkát.

Petit csoportjaink továbbra is heti egy, míg a Developpé, Attitude csoportok heti két alkalommal balettoznak.

A nyári Táborokban és az előző tanévekben is nagy sikert aratott Modern balett kurzusunk, így idén is biztosítjuk kicsiknek-nagyoknak a változatos fejlődési lehetőséget, hogy bővítsék szakmai tudásukat és betekintést nyerjenek a mai kortárs táncművészet legújabb irányzataiba. Kovács Dóra Borbála vezetésével folytatja haladó óráit a Moderne 2. évfolyam heti két órában, míg a kezdő Moderne 1. csoport heti egy órában ismerkedhet az Art jazz műfajával Kormos-Hegyi Réka vezetésével (Győri Balett).

Újabb változás ebben az évben, hogy Dóra Felnőtt Modern órákat is tart péntek esténként. Izgi, lazább mozgásforma, egyben kiváló erőnléti edzés. Keressétek az órarendben!

Felnőtt klasszikus balerináinknak sincs oka aggodalomra, heti két alkalommal Réka edzi őket az esti órákban, míg csütörtök kora délelőtt a más munkarendben dolgozók számára is lehetőség nyílik a klasszikus mozgás elsajátítására Hegyi Menta balett óráin. Korhatár nincs, testalkat nem számít, a csoport teljesen kezdő szintről indul, így előképzettség nélkül is becsatlakozhat bárki, aki kedvet érez hogy kipróbálja ezt a mozgásformát. A jókedv és fáradtság garantált!
Spicc óráink továbbra is magánórák keretében érhetők el. Emiatt keressenek a megadott eléhetőségeken!

Figyelem! Az új évad a tavalyi fizetési konstrukcióval folytatódik. Kérek mindenkit, figyelmesen tanulmányozza a a Fizetési Ütemezést!

Kezdés 2017. szeptember 11-én

Helyszínek:
Petit Ballet Studio 1221 Budapest, Kiránduló u.103.
Munkácsy M Művelődési Ház 2045 Töröbálint, Munkácsy M. u. 83.

 

Petit Ballet Studio Balett gyermekeknek Tetszett? Kipróbálnátok? Gyertek! :)
Jelentkezzetek Szeptembertől induló tanfolyamainkra vagy csak mondd el, hogy tetszik amit látsz! Írj nekünk itt!
Küldés