Image Image Image Image Image Image Image Image Image

26 aug

By

ÚJ ÉVAD, ÚJ TANÁROK, ÚJ KURZUSOK

augusztus 26, 2014 | By |

Szeretettel köszöntök Mindenkit a 2018/2019- es tanév közelgő nyitása alkalmából!
Stúdiónk a tavalyi tanévben megint bizonyította, hogy szép, családias, mégis professzionális környezetben továbbra is jól esik a munka! A Studio helyiségeiben más tevékenységek is szárnyat bontottak és idén is számíthatunk bővülésre. A Petit Ballet Studio így is töretlen lekesedéssel várja a balett szerelmeseit.

Új növendékek Beiratkozási és tandíj fizetési időpontjai:

Budafok
2018. szeptember 5. szerda
8:00-9:30 és 17:00-18:00

Törökbálint
2018. szeptember 7. péntek
16:30-18:00

A szakmai munkát a 2018.szeptember 17-i héten kezdjük, hogy mindenki kellően el tudjon igazodni az iskolakezdés, és egyéb különórák rengetegé-ben.

Címünk változatlan

Petit Ballet Studio
1221 Budapest, Kiránduló utca 103.

Munkácsy M. Művelődési Ház
2045 Törökbálint, Munkácsy M.u.83.

Törökbálinton folytatjuk a megkezdett kezdő és haladó csoportok oktatását az előző évadban kialakított rendben. Két kezdő, Petit csoporttal heti egy-szeri, és a haladó, Developpé csoport heti két alkalmas munkájával.

Petit csoportjaink továbbra is heti egy, míg a Developpé, Attitude és Mo-derne csoportok heti két alkalommal balettoznak.

Moderne balett csoportunk gyönyörű munkát végzett Réka néni (Kormos-Hegyi Réka) kezei alatt. Idén újra lehetőség nyílik a heti két alkalmas kurzus látogatására , amivel továbbra is adott lesz a lehetőség a változatos szak-mai fejlődésre, és hogy növendékeink betekintést nyerjenek a mai kortárs táncművészet legújabb irányzataiba.

Újabb elérhető óráinkról értesülhettek Facebook oldalunkon keresztül (Gyermek balett) .
Felnőtt klasszikus balerináinknak sincs oka aggodalomra, heti két alkalom-mal továbbra is Réka edzi őket az esti órákban. Korhatár nincs, testalkat nem számít, a csoport teljesen kezdő szintről indul, így előképzettség nélkül is becsatlakozhat bárki, aki kedvet érez hogy kipróbálja ezt a mozgásformát. A jókedv és fáradtság garantált!
Spicc óráink és angol nyelvű képzésünk továbbra is magánórák keretében érhetők el. Emiatt keressetek a megadott elérhetőségeken!

Figyelem! Az új évad a tavalyi fizetési konstrukcióval folytatódik. Kérek mindenkit, figyelmesen tanulmányozza a a Fizetési Ütemezést! A tandíj be nem fizetése a növendék eltanácsolásának következményével jár. Egyéni fizetési rend igénylése ügyében forduljatok hozzám bizalommal!

Kezdés 2018. szeptember 17-én.

Helyszínek:
Petit Ballet Studio
1221 Budapest, Kiránduló u.103.

Munkácsy M. Művelődési Ház
2045 Töröbálint, Munkácsy M. u. 83.

Petit Ballet Studio Balett gyermekeknek Tetszett? Kipróbálnátok? Gyertek! :)
Jelentkezzetek Szeptembertől induló tanfolyamainkra vagy csak mondd el, hogy tetszik amit látsz! Írj nekünk itt!
Küldés