Image Image Image Image Image Image Image Image Image

26 aug

By

ÚJ ÉVAD, ÚJ LEHETŐSÉGEK 2019.

augusztus 26, 2014 | By |

Szeretettel köszöntök Mindenkit a 2019/2020- es tanév közelgő nyitása alkalmából!
Stúdiónk a tavalyi tanévben megint bizonyította, hogy szép, családias, mégis professzionális környezetben továbbra is jól esik a munka! A Studio helyiségeiben más tevékenységek is szárnyat bontottak és idén is számíthatunk bővülésre. A Petit Ballet Studio így is töretlen lelkesedéssel várja a balett szerelmeseit. Friss információk a nyár végén kerülnek fel az évadról! Nézzetek vissza akkor is!

 

Új növendékek Beiratkozási és tandíj fizetési időpontjai:

Budafok
2018. szeptember 5. szerda
8:00-9:30 és 17:00-18:00

Törökbálint
2018. szeptember 7. péntek
16:30-18:00

A szakmai munkát a 2018.szeptember 17-i héten kezdjük, hogy mindenki kellően el tudjon igazodni az iskolakezdés, és egyéb különórák rengetegében.

Címünk változatlan

Petit Ballet Studio
1221 Budapest, Kiránduló utca 103.

Munkácsy M. Művelődési Ház
2045 Törökbálint, Munkácsy M.u.83.

Törökbálinton folytatjuk a megkezdett kezdő és haladó csoportok oktatását az előző évadban kialakított rendben. Két kezdő, Petit csoporttal heti egy-szeri, és a haladó, Developpé csoport heti két alkalmas munkájával.

Petit csoportjaink továbbra is heti egy, míg a Developpé, Attitude és Moderne csoportok heti két alkalommal balettoznak.

Moderne balett csoportunk gyönyörű munkát végzett Réka néni (Kormos-Hegyi Réka) kezei alatt. Idén újra lehetőség nyílik a heti két alkalmas kurzus látogatására, amivel továbbra is adott lesz a lehetőség a változatos szakmai fejlődésre, és hogy növendékeink betekintést nyerjenek a mai kortárs táncművészet legújabb irányzataiba.

Újabb elérhető óráinkról értesülhettek Facebook oldalunkon keresztül (Gyermek balett) .
Felnőtt klasszikus balerináinknak sincs oka aggodalomra, heti két alkalommal továbbra is Réka edzi őket az esti órákban. Korhatár nincs, testalkat nem számít, a csoport teljesen kezdő szintről indul, így előképzettség nélkül is becsatlakozhat bárki, aki kedvet érez hogy kipróbálja ezt a mozgásformát. A jókedv és fáradtság garantált!
Spicc óráink és angol nyelvű képzésünk továbbra is magánórák keretében érhetők el. Emiatt keressetek a megadott elérhetőségeken!

Figyelem! Az új évad a tavalyi fizetési konstrukcióval folytatódik. Kérek mindenkit, figyelmesen tanulmányozza a a Fizetési Ütemezést! A tandíj be nem fizetése a növendék eltanácsolásának következményével jár. Egyéni fizetési rend igénylése ügyében forduljatok hozzám bizalommal!

Kezdés 2018. szeptember 17-én.

Helyszínek:
Petit Ballet Studio
1221 Budapest, Kiránduló u.103.

Munkácsy M. Művelődési Ház
2045 Törökbálint, Munkácsy M. u. 83.

Petit Ballet Studio Balett gyermekeknek Tetszett? Kipróbálnátok? Gyertek! :)
Jelentkezzetek Szeptembertől induló tanfolyamainkra vagy csak mondd el, hogy tetszik amit látsz! Írj nekünk itt!
Küldés