Image Image Image Image Image Image Image Image Image

26 aug

By

ÚJ ÉVAD 2020-2021

2014.08.26. | By |

Szeretettel köszöntök Mindenkit a 2021/2022-es tanév alkalmából!

A Petit Ballet Studio is furcsa évet zárt a tavalyi tanévben. Ilyen “lezáratlan” évünk még sosem volt. Reméljük, nem is lesz többet! A Petit Ballet Studio munkatársai azonban töretlen lelkesedéssel várják a balett szerelmeseit.

Idén is kizárólag az Új növendékek számára tartunk Beiratkozási napot!

Időpont:
2021. szeptember 03. péntek, 16:30-18:00

Helyszín:

Petit Ballet Studio 1221 Budapest, Kiránduló u.103.

A szakmai munkát a 2021. szeptember 13-i héten kezdjük, hogy mindenki kellően el tudjon igazodni az iskolakezdés, és egyéb különórák rengetegében, mielőtt a balett újra a gyermekek mindennapjainak része lesz.

Címünk változatlan:

Petit Ballet Studio – 1221 Budapest, Kiránduló u.103.

Munkácsy M. Művelődési Ház – 2045 Törökbálint, Munkácsy M. u. 83.

Törökbálinton folytatjuk a megkezdett kezdő és haladó csoportok oktatását az előző évadban kialakított rendben. Két kezdő, Petit csoporttal heti egyszeri, a középhaladó, Developpé csoport heti két alkalmas munkájával, valamint a haladó Attitude balett csoporttal  – szintén hetente kétszer. ?

Budafoki Petit csoportjaink továbbra is heti egy, míg a Developpé, Attitude és Moderne-Kortárs tánc csoportok heti két alkalommal balettoznak.

Felnőtt klasszikus balerináinknak sincs oka aggodalomra, heti két alkalommal találkozhatnak velünk az esti órákban. Korhatár nincs, testalkat nem számít, a csoport teljesen kezdő szintről indul, így előképzettség nélkül is csatlakozhat bárki, aki kedvet érez kipróbálni ezt a mozgásformát. A jókedv és fáradtság garantált – csak az időpont változik!

Spicc óráink és angol nyelvű balett képzésünk továbbra is magánórák keretében érhetők el. Emiatt keressetek a megadott elérhetőségeken! 

Fontos!

Az új évad a korábbi fizetési konstrukciója változni kényszerül. Kérek mindenkit, figyelmesen tanulmányozza a Fizetési Ütemezést! A tandíj be nem fizetése a növendék eltanácsolásának következményével jár. Egyéni fizetési rend (részletfizetés) lehetséges, igénylése ügyében forduljatok hozzám bizalommal!

A Házirend fontos dátumokat, és új információkat is tartalmaz, többek között emiatt is érdemes átolvasni!

Kezdés tehát 2021. szeptember 13-án.

Várunk szeretettel!

Petit Ballet Studio Balett gyermekeknek Tetszett? Kipróbálnátok? Gyertek! :)
Jelentkezzetek Szeptembertől induló tanfolyamainkra vagy csak mondd el, hogy tetszik amit látsz! Írj nekünk itt!
Küldés