Image Image Image Image Image Image Image Image Image

26 aug

By

ÚJ ÉVAD, Jubileum 2019-2020.

augusztus 26, 2014 | By |

Szeretettel köszöntök Mindenkit a 2019/2020-as tanév nyitása alkalmából!
Idei tanévünk különleges, hiszen az
5. évadot kezdjük ezen a csodás helyszínen!

Ennek örömére Stúdiónk is megújul – új színekkel, és kisebb kényelmi változásokkal várunk Titeket! 😊

A Petit Ballet Studio a tavalyi tanévben is bizonyította, hogy igényes, családias, mégis professzionális környezetben balettozni jó! Ilyen helyszínen a színvonalas munka még nagyobb lendületet kap!

A Studio helyiségeiben más tevékenységek is szárnyat bontogatnak – újabb bővülésre számíthatunk. A Petit Ballet Studio töretlen lelkesedéssel várja a balett szerelmeseit.

Idén is kizárólag az Új növendékek számára tartunk Beiratkozási napot!

időpontok és helyszínek:

Budafok
2019. szeptember 10. kedd,  8:00-9:30 és 16:00-17:30
Petit Ballet Studio 1221 Budapest, Kiránduló u.103.

Törökbálint
2019. szeptember 13. péntek, 16:30-17:30
Munkácsy Mihály Művelődési Ház, 2045 Törökbálint, Munkácsy M. u. 83.

A szakmai munkát a 2019.szeptember 16-i héten kezdjük, hogy mindenki kellően el tudjon igazodni az iskolakezdés, és egyéb különórák rengetegében, mielőtt a balett újra a gyermekek mindennapjainak része lesz.

Címünk változatlan:

Petit Ballet Studio – 1221 Budapest, Kiránduló u.103.

Munkácsy M. Művelődési Ház – 2045 Törökbálint, Munkácsy M. u. 83.

Törökbálinton folytatjuk a megkezdett kezdő és haladó csoportok oktatását az előző évadban kialakított rendben. Két kezdő, Petit csoporttal heti egyszeri, és a haladó, Developpé csoport heti két alkalmas munkájával – de szándékozunk Attitude balett csoporttal is bővülni, ha az összetétel engedi 😊

Budafoki Petit csoportjaink továbbra is heti egy, míg a Developpé, Attitude és Moderne csoportok heti két alkalommal balettoznak.

Moderne balett csoportunk megkezdett munkáját Réka néni (Kormos-Hegyi Réka) folytatja idén is. Adott a lehetőség a folyamatos, változatos szakmai fejlődésre, és hogy növendékeink betekintést nyerjenek a mai kortárs táncművészet irányzataiba.

Felnőtt klasszikus balerináinknak sincs oka aggodalomra, heti két alkalommal találkozhatnak velünk az esti órákban. Korhatár nincs, testalkat nem számít, a csoport teljesen kezdő szintről indul, így előképzettség nélkül is csatlakozhat bárki, aki kedvet érez kipróbálni ezt a mozgásformát. A jókedv és fáradtság garantált!

Spicc óráink és angol nyelvű balett képzésünk továbbra is magánórák keretében érhetők el. Emiatt keressetek a megadott elérhetőségeken! 

Fontos!

Az új évad a korábbi fizetési konstrukcióval folytatódik. Kérek mindenkit, figyelmesen tanulmányozza a Fizetési Ütemezést! A tandíj be nem fizetése a növendék eltanácsolásának következményével jár. Egyéni fizetési rend lehetséges, igénylése ügyében forduljatok hozzám bizalommal!

A Házirend fontos dátumokat is tartalmaz, többek között emiatt is érdemes átolvasni!

Kezdés tehát 2019. szeptember 16-án.

Várunk szeretettel! 😊

Petit Ballet Studio Balett gyermekeknek Tetszett? Kipróbálnátok? Gyertek! :)
Jelentkezzetek Szeptembertől induló tanfolyamainkra vagy csak mondd el, hogy tetszik amit látsz! Írj nekünk itt!
Küldés