Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gyermekbalett jelentkezés

A tökéletes délutáni program gyermekének!

Jelentkezzen itt balett kurzusainkra!

Válasszon gyermekbalett csoportjaink közül gyermekének megfelelőt!

A PETIT CSOPORT ÁRA: 58 000 Ft

Amelyet 2 részletben kell teljesíteni az alábbiak szerint

2. részlet
29 000
Forint
 • Időszak – II.félév 2021. június 13-ig
 • Befizetés: 2021. január 24-ig

 
 

 

A DEVELOPPÉ CSOPORT ÁRA:104 000 Ft

Amelyet 2 részletben kell teljesíteni az alábbiak szerint

2. részlet
52 000
Forint
 • Időszak – II.félév 2021. június 13-ig
 • Befizetés: 2021. január 24-ig

A Developpé csoportok órái 55 percesek, hetente kettő alkalommal.

JELENTKEZÉS A DEVELOPPÉ CSOPORTBA

AZ ATTITUDE CSOPORT ÁRA:104 000 Ft

Amelyet 2 részletben kell teljesíteni az alábbiak szerint

2. részlet
52 000
Forint
 • Időszak – II.félév 2021. június 13-ig
 • Befizetés: 2021. január 24-ig

Az Attitude csoportok órái 55 percesek, hetente kettő alkalommal.

JELENTKEZÉS AZ ATTITUDE CSOPORTBA

 

A MODERNE CSOPORT ÁRA:104 000 Ft

Amelyet 2 részletben kell teljesíteni az alábbiak szerint

2. részlet
52 000
Forint
 • Időszak – II.félév 2021. június 13-ig
 • Befizetés: 2021. január 24-ig

 

A Moderne csoportok órái 55 percesek, hetente kettő alkalommal.

JELENTKEZÉS A MODERNE CSOPORTBA

Tandíjat fizetni csak a fent meghatározott ütemezésben lehet. Havi tandíjfizetésre, vagy órajegy váltására nincs lehetőség. A Tanár, Balettmester a be nem fizetett növendéket NEM engedheti be az órára.

 

 

“Developpé” csoportunkból 3 féle is van, válasszon közülük!

 

 

Developpé
4500 Ft
havi díj
 • heti 1 x 45 perc balett
 • balett teremben
 • magyar nyelven
 • maximum 15 gyermekkel
Developpé English
5000 Ft
havi díj
 • heti 1 x 45 perc balett
 • balett teremben
 • angol nyelven
 • maximum 15 gyermekkel

 

Miért jó a gyermekbalett?

A balett nem sport, hanem művészet, mégis megmozgat minden izomcsoportot, ugyanakkor szórakoztató és teret enged a kreativitásnak. A gyermekbalett órákon gyermeke olyan készségeit fejleszti, melynek köszönhetően kiegyensúlyozottabb, koncentráltabb és magabiztosabb lesz a mindennapi életben. Mindemellett megismerkedik a klasszikus zenei alapművekkel és beleélheti magát tündérek és hercegnők szerepeibe.

Miért éppen Klasszikus balett?

Helyes testtartás, ruganyosság, koncentráció, koordináció, pozitív attitűd. Néhány dolog, amit gyermeke a klasszikus balett órákon elsajátíthat és fejleszthet, míg az egyik legkifinomultabb művészettel ismerkedik, hasonló érdeklődésű és értékrendű gyermekek társaságában. Ha ez nem lenne elég, olvassa el további érveinket!

Mit adhat a gyermekbalett?

A klasszikus balett a táncművészet csúcsa, kifinomult mozgásvilággal és a kultúra esszenciájával. Gyermeke hasonló gondolkodású és beállítottságú közösségben sajátíthatja el mindezt. Tehát az átlagon felüli mozgáskoordináció és műveltség mellett, a gyermek baráti körét is alakíthatja egy jól megválasztott gyermekbalett tanfolyam. Bármeddig is jut a gyermek a balettos tanulmányai során,  az biztosan előnyére válik a későbbiekben – bármilyen más táncfajta, vagy sport elsajátításába kezd, az alapok finomhangolása már el is kezdődött a balett tanulásával. Ezért elmondhatjuk, hogy

a gyermekbalett jó alapot adhat az élet sok területéhez.

Hogyan kezdjen neki?

A Petit csoport a 4 év feletti korosztályból épül fel, illetve azokból a gyerekekből, akik hetente 1 alkalommal kívánnak járni balettórákra. Velük továbbra is a játékos, fejlesztő, “balett-megszerettető” metodikát követjük, sok fantasztikus zenével, kisebb lépesekben haladva. Ebben az időszakban az órák játékosak, sokkal inkább a ráhangolódást szolgálják, hogy a gyerekek megtanulják hogyan kell figyelni, hogyan kell az alapvető mozdulatokat, térformákat elsajátítani és megismerkednek a balett meseművekkel.

 Játékos mozgásvilág. Heti 1 alkalommal 45 perces órákkal.

A Developpé csoportba lépni 5-6 éves kortól lehetséges, a Petit csoportból tovább lépőket, azaz a haladóbbakat öleli fel. Ők hetente kétszer járnak balettórákra. Velük továbbra is a játékos metodikával, sok-sok fantasztikus zenével folytatjuk a munkát, de már komolyabb hangvétellel, a balett alapjait lassan lefektetve. Ebben az időszakban az órák már gimnasztika alapokkal kezdődnek, de már van mire építeni, így jobban koncentrálunk a “balettosabb” dolgokra.

Játékos balett tanulás. Heti 2 alkalommal 55 perces órákkal.

ATTITUDE CSOPORT

Főleg a 8+ korosztályt várjuk ezekre az órákra, illetve azon növendékeket, akik fiatalabb koruk ellenére elég érettek már a komolyabb mozgásformákra, tematikára, és vállalják a nagyobb megterhelést. Ebben a korban a gyermekek sokkal koordináltabbak, összpontosító képességük is nagyobb. Ennek köszönhetően egy gazdagabb mozgásvilággal tanítjuk meg nekik a balett alapokat. Ezen a szinten már igazi balett órákról beszélünk, és itt fektetjük le a táncos továbblépéshez szükséges alapokat, valamint a gyermek megismeri a balett klasszikus zenei műveket.

Komolyabb mozgásvilág. Heti 2 alkalommal 60 perces órákkal.

A De Lux csoportba 3 éves kortól 5 éves korig várjuk az ifjoncokat. Itt szeretnék egy kis pluszt nyújtani azzal, hogy himalájai gyógyító só téglákból épült teremben tartjuk a balett órát, így a gyermek jótékony hatású közegben ismerkedik a művészettel, közben a szülő is élvezheti mindezt egy finom tea mellett. Kifejezetten ajánlott felső légúti megbetegedésekre hajlamos és egészség tudatos családoknak.   

Gyermek balett sóbarlangban! A tökéletes délutáni program gyermekének!

Miért jó a balett Sóbarlangban?

Azon túl, hogy a Balett és a Sóbarlang előnyei összeadódnak, erősítik is egymást, ugyanis igen jó hatású az is, ha a barlangban eltöltött idő alatt nemcsak passzív légzés, hanem fizikai aktivitás, testmozgás, tánc is történik, melyen keresztül a sóbarlang terápia hatásossága fokozható.  

Gyermekbalett - Vögy Fitness - Petit BalletGyermekbalett kurzusainkra itt is jelentkezhet!

Tudnivalók Gyermekbalett csoportok Árak

 

Petit Ballet Studio Balett gyermekeknek Tetszett? Kipróbálnátok? Gyertek! :)
Jelentkezzetek Szeptembertől induló tanfolyamainkra vagy csak mondd el, hogy tetszik amit látsz! Írj nekünk itt!
Küldés